30 Nisan 2012 Pazartesi

Kalça Eritmek

Günlük menü Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz. Saat 11.00: Bir adet elma. Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz. Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm. Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar. Yatmadan önce: Bir portakal. Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango. Ana öğünler Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve. Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek. Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve. Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve. Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve. Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve. Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder