30 Nisan 2012 Pazartesi
Kalça Eritmek
Günlük menü
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz.
Saat 11.00: Bir adet elma.
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz.
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm.
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar.
Yatmadan önce: Bir portakal.
Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango.
Ana öğünler
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder