16 Mart 2012 Cuma

Toygar ışıklı nergis

Geçen internette Toygar ile ilgili araştırma yapıyorum arkadaşlar sonra karşıma ,

toygar ışıklı nergis dinle çıktı bende dinledim ve cidden çok hoşuma gitti.Toygar ışıklı'yı bu konuda tebrik ediyorum.

8 Mart 2012 Perşembe

Dengeli Beslenme

Sağlıklı bir yaşam için en önemli adımlardan biri dengeli ve sağlıklı beslenmektir. Beslenme alışkanlıkları ile çoğu hastalık arasında doğrudan bağ bulunur. Dengeli ve doğru beslenme olmadığı müddetçe kişi ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşmak durumunda kalıyor.
Stres, hazır gıdalar, alelacele yenen yemekler vücudumuza tahmin ettiğimizden çok daha fazla zarar veriyor. Tıpkı asit yağmurlarının doğaya zarar verdiği gibi, asitli yiyecekler de vücudumuzun dengesini bozuyor. Özellikle bir de hayatımızdaki stres faktörü yüksekse.

Hangi gıdalar asitli
Asitli gıdalar derken, limon ve greyfurt gibi tadı ekşi olan besinlerden bahsetmiyoruz. Beslenme uzmanları bu tanımı kullanırken et, balık ve bira (aşağıdaki tabloya bakınız) gibi vücutta asit salgılanmasına neden olan yiyecekleri kastediyor. Bunlar genel olarak zararlı değildir, ancak fazlası vücutta başka maddelerin yanı sıra asit üretimine de neden olur. Bu sebeple asitli besinleri dikkatli tüketmek gerekir. Sağlıklı beslenebilmek için, süt, meyve ve sebze gibi bazal gıdalar almalıyız. Çünkü bunlarda asitleri nötralize eden mineraller ve başka maddeler bulunuyor. Üstelik vücut bunları kendi başına üretemiyor.

Zayıflamak için önemli adımlar

Sebze ve Meyveler

Meyve ve sebzelerin kalorisi düşüktür. Vücut sağlığı için gerekli vitamin ve mineraller bulunur. Mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı olan doğal şeker yani fruktoz içerir.

Günde 5 porsiyon sebze ve meyve yemek forma girmenizi sağlarken sağlığınızı da korur. Özellikle zayıflatma özelliği bulunan salatalık, kuşkonmaz, kavun, ananas gibi besinleri sofranızdan eksik etmeyin. Metabolizmayı hızlandıran sebze ve meyveler kilo vermeye yardımcı oluyor.

Protein

Vücudumuz gıdalardan aldığı proteini; kullanılabilir proteine çevirmek için enerji harcıyor. Bu işlem için gerekli enerjiyi ise depoladığı yağlardan alıyor. Yağsız ancak proteini yüksek gıdalarla beslenmek vücudun enerji harcamasını dolayısıyla kalori ve yağ yakmasını destekliyor.

Tavuk, balık ve yağ oranı düşük süt ürünleri protein açısından zengin; yağ oranı açısından düşüktür.

Balık Burcuna Uygun Diyet

Balık burcuna sahip olan kişilere özel diyet önerilerini sizler için paylaşıyoruz. Burcunuza göre kilo vermek istiyorsanız bu önerileri dikkate almanızı tavsiye eder, sağlıklı günler dileriz.
Katı ve sıkıcı diyetler size göre değil. Yüksek proteinli, düşük yağ ve şeker içeren diyet uyguladığınız zaman kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Burcunuz ayaklar ile duyma, işitme, dokunma ve tatmayı temsil eder. Demir vücudunuzun başlıca ihtiyacıdır. Demir eksikliği, anemi ve düşük tansiyona sebep olur. Diyetlerinizde zengin demir içeren karaciğer, yağsız sığır eti, kuzu eti, yumurta sarısı, beyin, midye, ıspanak, soğan, arpa, marul, buğday ekmeği, kuru fasulye, elma, üzüm, limon, portakal, şeftali, hurma, kuru erik ve üzüm yer almalıdır. Maydanoz da bu listeye eklenebilir.

6 Mart 2012 Salı

Toshiba MiNi-SMMS Vrf Dış Üniteler

Toshiba MiNi-SMMS Vrf Dış Üniteler

Toshiba VRF Mini-SMMS Dış Ünite

Toshiba vrf dış ünite özellikleri
Toshiba Mini - SMMS, hem ticari hem de bireysel uygulamalar için kompakt bir VRF sistemidir. Esneklik ve güç kontrol sistemlerinin bir arada bulunduğu Mini - SMMS VRF sistemleri, küçük boyutları sayesinde yer sıkıntısı yaşanan ( apartman, ofis ve restaurant ) küçük alanlara kolaylıkla monte edilebilir. SMMS sistemler ile birlikte kullanılan 13 farklı model ve 81 tipte iç ünite seçeneği, Mini-SMMS sistemleri ile birlikte de kullanılabilir. Mini-SMMS kolayca monte edilebilir.