5 Ağustos 2012 Pazar

DİYET SONRASINDA

DİYET SONRASINDA

• Bu sizin için en önemli dönemdir, çünkü verilen kiloların korunması kilo vermekten daha zordur. Doktor ve beslenme uzmanlarıyla sürekli iletişim halinde olun.

• Şimdi istediğiniz kiloya ininiz. Eskisi gibi yemeye devam ederseniz 2-3 ay sonra tekrar kilo alırsınız. Bu nedenle, diyet dönemindeki kadar sıkı olmasa da, yedikleriniz arasında denge kurarak, miktarlara dikkat ederek yemeye çalışın.

• Tatlıları haftada 1-2 kez tüketin ve sütlü ya da meyveli olanları tercih edin.

• Yeni beslenme alışkanlığınızı bir yaşam biçimi haline getirin.

4 Ağustos 2012 Cumartesi

Msn Kayıt olma

Merhaba arkadaşlar sizlere ortak blog!daş yapımı olarak güzel bir siteden bahsedeceğiz.Bundan önce de bahsetmiştik fakat site kendini güncelledi bu konuda bizde birşeyler yazmak istedik.

Söz konusu site pr güncellemesi sonrası pagerank 6 oldu kendilerini yani msn kaydol sitesini tebrik ediyorum.Adamlar kendi alanlarında aşmışlar cidden bunun için benzerdaş problemlerde burayı kullanabilirsiniz.Zor olabilir fakat msn kayıt ol seçenekleri de mevcut bunun yanında burada ki resimli anlatımları ile de bir hayli sizlere yardımcı olacaklardır.Ondan sebeptir ki zaman kaybetmeyin sosyalleşin msn aç ile hemen bir hesap alın ve sizde arkadaşlarınızı ekleyin. http://msnal.blogspot.com/ bu hizmetinden ötürü teşekkür ediyoruz.